Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Thai taffel

(baseret på 974 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Nudelsalat
125 g nudler
100 g gulerod
1 tsk karrypasta  (stærk)
4 spsk vand
1-2 tsk sesamolie
1 spsk limesaft
1 spsk sesamfrø
Tilbehør
Salat
200 g gulerod
2 forårsløg
30 g peanuts
½ dl sød chilisauce
Friske krydderurter 
Kød
1 spsk olie
½ tsk karrypasta (stærk)
300 g hakket oksekød
1 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)

Ingredienser

Nudelsalat
125 g nudler
100 g gulerod
1 tsk karrypasta (stærk)
4 spsk vand
1-2 tsk sesamolie
1 spsk limesaft
1 spsk sesamfrø
Tilbehør
Salat
200 g gulerødder
2 forårsløg
30 g peanuts
½ dl sød chilisauce
Friske krydderurter
Kød
1 spsk olie
½ tsk karrypasta (stærk)
450 g hakket oksekød
1 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)

Ingredienser

Nudelsalat
175 g nudler
150 g gulerod
1 tsk karrypasta (stærk)
6 spsk vand
3 tsk sesamolie
1½ spsk limesaft
1½ spsk sesamfrø
Tilbehør
Salat
250 g gulerødder
3 forårsløg
50 g peanuts
3/4 dl sød chilisauce
Friske krydderurter
Kød
1½ spsk olie
1 tsk karrypasta (stærk)
450 g hakket oksekød
1½ spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)

Ingredienser

Nudelsalat
175 g nudler
150 g gulerod
1 tsk karrypasta (stærk)
6 spsk vand
3 tsk sesamolie
1½ spsk limesaft
1½ spsk sesamfrø
Tilbehør
Salat
250 g gulerødder
3 forårsløg
50 g peanuts
3/4 dl sød chilisauce
Friske krydderurter
Kød
1½ spsk olie
1 tsk karrypasta (stærk)
600 g hakket oksekød
1½ spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)

Ingredienser

Nudelsalat
250 g nudler
200 g gulerødder
1½ tsk karrypasta (stærk)
8 spsk vand
1-2 spsk sesamolie
2 spsk limesaft
2 spsk sesamfrø
Tilbehør
Salat
250 g gulerødder
3-4 forårsløg
60 g peanuts
1 dl sød chilisauce
Friske krydderurter
Kød
2 spsk olie
1 tsk karrypasta (stærk)
600 g hakket oksekød
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)

Ingredienser

Nudelsalat
250 g nudler
200 g gulerødder
1½ tsk karrypasta (stærk)
8 spsk vand
1-2 spsk sesamolie
2 spsk limesaft
2 spsk sesamfrø
Tilbehør
Salat
250 g gulerødder
3-4 forårsløg
60 g peanuts
1 dl sød chilisauce
Friske krydderurter
Kød
2 spsk olie
1 tsk karrypasta (stærk)
900 g hakket oksekød
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)

Ingredienser

Nudelsalat
375 g nudler
300 g gulerødder
2 tsk karrypasta (stærk)
10 spsk vand
2 spsk sesamolie
3 spsk limesaft
3 spsk sesamfrø
Tilbehør
Salat
500 g gulerødder
6 forårsløg
100 g peanuts
1½ dl sød chilisauce
Friske krydderurter 
Kød
2 spsk olie
2 tsk karrypasta (stærk)
900 g hakket oksekød
3 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring 1 liter vand i kog med 1 tsk salt og lidt olie. Tilsæt nudlerne, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  2. Skræl 300 g gulerødder og riv groft. Rør karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta hvis du ikke kan lide for stærk mad), vand, sesamolie og limesaft godt sammen til en dressing. 
  3. Vend 100 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten.
  4. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og skyl krydderurter. Kom forårsløg, krydderurter, resten af den revne gulerod, peanuts og sød chilisauce i små skåle.
  5. Skyl krydderurterne. Kom krydderurter, peanuts og sød chilisauce i små skåle.
  6. Varm olie og karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør fiskesaucen i midtvejs under stegningen.
  7. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret.  Nudelsalaten spises til. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring 1 liter vand i kog med 1 tsk salt og lidt olie. Tilsæt nudlerne, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  2. Skræl 300 g gulerødder og riv groft. Rør karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta hvis du ikke kan lide for stærk mad), vand, sesamolie og limesaft godt sammen til en dressing.
  3. Vend 100 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten.
  4. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og skyl krydderurter. Kom forårsløg, krydderurter, resten af den revne gulerod, peanuts og sød chilisauce i små skåle.
  5. Varm olie og karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør fiskesaucen i midtvejs under stegningen.
  6. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring 1 liter vand i kog med 1 tsk salt og lidt olie. Tilsæt nudlerne, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  2. Skræl 400 g gulerødder og riv groft. Rør karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta hvis du ikke kan lide for stærk mad), vand, sesamolie og limesaft godt sammen til en dressing.
  3. Vend 150 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten.
  4. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og skyl krydderurter. Kom forårsløg, krydderurter, resten af den revne gulerod, peanuts og sød chilisauce i små skåle.
  5. Varm olie og karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør fiskesaucen i midtvejs under stegningen.
  6. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring 1 liter vand i kog med 1 tsk salt og lidt olie. Tilsæt nudlerne, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  2. Skræl 400 g gulerødder og riv groft. Rør karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta hvis du ikke kan lide for stærk mad), vand, sesamolie og limesaft godt sammen til en dressing.
  3. Vend 150 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten.
  4. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og skyl krydderurter. Kom forårsløg, krydderurter, resten af den revne gulerod, peanuts og sød chilisauce i små skåle.
  5. Varm olie og karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør fiskesaucen i midtvejs under stegningen.
  6. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring 2 liter vand i kog med 1 tsk salt og lidt olie. Tilsæt nudlerne, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  2. Skræl 450 g gulerødder og riv groft. Rør karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta hvis du ikke kan lide for stærk mad), vand, sesamolie og limesaft godt sammen til en dressing.
  3. Vend 200 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten.
  4. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og skyl krydderurter. Kom forårsløg, krydderurter, resten af den revne gulerod, peanuts og sød chilisauce i små skåle.
  5. Varm olie og karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør fiskesaucen i midtvejs under stegningen.
  6. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring 2 liter vand i kog med 1 tsk salt og lidt olie. Tilsæt nudlerne, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  2. Skræl 450 g gulerødder og riv groft. Rør karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta hvis du ikke kan lide for stærk mad), vand, sesamolie og limesaft godt sammen til en dressing.
  3. Vend 200 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten.
  4. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og skyl krydderurter. Kom forårsløg, krydderurter, resten af den revne gulerod, peanuts og sød chilisauce i små skåle.
  5. Varm olie og karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør fiskesaucen i midtvejs under stegningen.
  6. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring 2 liter vand i kog med 1 tsk salt og lidt olie. Tilsæt nudlerne, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  2. Skræl 800 g gulerødder og riv groft. Rør karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta hvis du ikke kan lide for stærk mad), vand, sesamolie og limesaft godt sammen til en dressing.
  3. Vend 300 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten.
  4. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og skyl krydderurter. Kom forårsløg, krydderurter, resten af den revne gulerod, peanuts og sød chilisauce i små skåle.
  5. Varm olie og karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør fiskesaucen i midtvejs under stegningen.
  6. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 4038 kJ (965 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 1078 258 27
Kulhydrat 1690 404 42
Fedt 1270 304 31

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu