Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 2+ PORTIONER 3 PORTIONER 3+ PORTIONER 4 PORTIONER 4+ PORTIONER 6 PORTIONER 3 dages holdbarhed 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Thai taffel – (baseret på 1033 kunders bedømmelse) Eksotisk Spændende og eksotiske retter fra fjerne lande Det skal du bruge 125 g nudler1 + ½ tsk karrypasta (stærk)1 spsk limesaft300 g gulerødder1 spsk sesamfrøSalat2 forårsløgFrisk mynteFrisk korianderPeanuts½ dl sød chilisauce300 g hakket svinekød1 spsk fiskesauce (indeholder skaldyr) 125 g nudler1 + ½ tsk karrypasta (stærk)1 spsk limesaft300 g gulerødder1 spsk sesamfrøSalat2 forårsløgFrisk mynteFrisk korianderPeanuts½ dl sød chilisauce450 g hakket svinekød1 spsk fiskesauce (indeholder skaldyr) 175 g nudler1 + 1 tsk karrypasta (stærk)1½ spsk limesaft400 g gulerødder1½ spsk sesamfrøSalat3 forårsløgFrisk mynteFrisk korianderPeanuts¾ dl sød chilisauce450 g hakket svinekød1½ spsk fiskesauce (indeholder skaldyr) 175 g nudler1 + 1 tsk karrypasta (stærk)1½ spsk limesaft400 g gulerødder1½ spsk sesamfrøSalat3 forårsløgFrisk mynteFrisk korianderPeanuts¾ dl sød chilisauce600 g hakket svinekød1½ spsk fiskesauce (indeholder skaldyr) 250 g nudler1½ + 1 tsk karrypasta (stærk)2 spsk limesaft450 g gulerødder2 spsk sesamfrøSalat3-4 forårsløgFrisk mynteFrisk korianderPeanuts1 dl sød chilisauce600 g hakket svinekød2 spsk fiskesauce (indeholder skaldyr) 250 g nudler1½ + 1 tsk karrypasta (stærk)2 spsk limesaft450 g gulerødder2 spsk sesamfrøSalat3-4 forårsløgFrisk mynteFrisk korianderPeanuts1 dl sød chilisauce900 g hakket svinekød2 spsk fiskesauce (indeholder skaldyr) 375 g nudler2 + 1½ tsk karrypasta (stærk)2 lime800 g gulerødder3 spsk sesamfrøSalat6 forårsløgFrisk mynteFrisk korianderPeanuts1½ dl sød chilisauce900 g hakket svinekød3 spsk fiskesauce (indeholder skaldyr) Du skal selv have: Olie, Salt Fremgangsmåde Bring 1 l. vand med 1 tsk. salt og lidt olie i kog. Tilsæt 125 g nudler, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Rør 1 tsk. karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta, hvis du ikke kan lide for stærk mad), 4 spsk. vand, 1-2 tsk. olie og 1 spsk. limesaft godt sammen til en dressing. Skræl 300 g gulerødder og riv dem groft. Vend 100 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist 1 spsk. sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten. Skyl og tør salat. Skyl forårsløg og krydderurter. Skær forårsløg i skiver og hak krydderurterne groft. Kom det og resten af den revne gulerod, 30 g peanuts og ½ dl. sød chilisauce i små skåle. Varm 1 spsk. olie og ½ tsk. karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør 1 spsk. fiskesauce i midtvejs under stegningen. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til. Bring 1 l. vand med 1 tsk. salt og lidt olie i kog. Tilsæt 125 g nudler, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Rør 1 tsk. karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta, hvis du ikke kan lide for stærk mad), 4 spsk. vand, 1-2 tsk. olie og 1 spsk. limesaft godt sammen til en dressing. Skræl 300 g gulerødder og riv dem groft. Vend 100 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist 1 spsk. sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten. Skyl og tør salat. Skyl forårsløg og krydderurter. Skær forårsløg i skiver og hak krydderurterne groft. Kom det og resten af den revne gulerod, 30 g peanuts og ½ dl. sød chilisauce i små skåle. Varm 1 spsk. olie og ½ tsk. karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør 1 spsk. fiskesauce i midtvejs under stegningen. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til. Bring 1 l. vand med 1 tsk. salt og lidt olie i kog. Tilsæt 175 g nudler, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Rør 1 tsk. karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta, hvis du ikke kan lide for stærk mad), 5 spsk. vand, 3 tsk. olie og 1½ spsk. limesaft godt sammen til en dressing. Skræl 400 g gulerødder og riv dem groft. Vend 150 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist 1½ spsk. sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten. Skyl og tør salat. Skyl forårsløg og krydderurter. Skær forårsløg i skiver og hak krydderurterne groft. Kom det og resten af den revne gulerod, 50 g peanuts og ¾ dl. sød chilisauce i små skåle. Varm 1½ spsk. olie og 1 tsk. karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør 1½ spsk. fiskesauce i midtvejs under stegningen. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til. Bring 1 l. vand med 1 tsk. salt og lidt olie i kog. Tilsæt 175 g nudler, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Rør 1 tsk. karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta, hvis du ikke kan lide for stærk mad), 5 spsk. vand, 3 tsk. olie og 1½ spsk. limesaft godt sammen til en dressing. Skræl 400 g gulerødder og riv dem groft. Vend 150 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist 1½ spsk. sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten. Skyl og tør salat. Skyl forårsløg og krydderurter. Skær forårsløg i skiver og hak krydderurterne groft. Kom det og resten af den revne gulerod, 50 g peanuts og ¾ dl. sød chilisauce i små skåle. Varm 1½ spsk. olie og 1 tsk. karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør 1½ spsk. fiskesauce i midtvejs under stegningen. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til. Bring 2 l. vand i kog med 1 tsk. salt og lidt olie. Tilsæt 250 g nudler, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Skræl 450 g gulerødder og riv groft. Rør 1½ tsk. karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta, hvis du ikke kan lide for stærk mad), 8 spsk. vand, 1-2 spsk. olie og 2 spsk. limesaft godt sammen til en dressing. Vend 200 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist 2 spsk. sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og krydderurter. Skær forårsløg i skiver og hak krydderurter groft. Kom det og resten af den revne gulerod, 60 g peanuts og 1 dl. sød chilisauce i små skåle. Varm 2 spsk. olie og 1 tsk. karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør 2 spsk. fiskesauce i midtvejs under stegningen. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til. Bring 2 l. vand i kog med 1 tsk. salt og lidt olie. Tilsæt 250 g nudler, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Skræl 450 g gulerødder og riv groft. Rør 1½ tsk. karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta, hvis du ikke kan lide for stærk mad), 8 spsk. vand, 1-2 spsk. olie og 2 spsk. limesaft godt sammen til en dressing. Vend 200 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist 2 spsk. sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og krydderurter. Skær forårsløg i skiver og hak krydderurter groft. Kom det og resten af den revne gulerod, 60 g peanuts og 1 dl. sød chilisauce i små skåle. Varm 2 spsk. olie og 1 tsk. karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør 2 spsk. fiskesauce i midtvejs under stegningen. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til. Bring 2 l. vand i kog med 1 tsk. salt og lidt olie. Tilsæt 375 g nudler, tag gryden fra varmen og lad dem trække i 4 min. Rør undervejs. Hæld nudlerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Skræl 800 g gulerødder og riv groft. Rør 2 tsk. karrypasta (TIP: Brug mindre karrypasta, hvis du ikke kan lide for stærk mad), 10 spsk. vand, 2 spsk. olie og 3 spsk. limesaft godt sammen til en dressing. Vend 300 g gulerod (gem resten til senere) og dressing i nudlerne. Rist 3 spsk. sesamfrø på en tør pande og drys dem på nudelsalaten. Skyl og tør salatbladene og læg dem på en tallerken. Skyl forårsløg og skyl krydderurter. Skær forårsløg i skiver og hak krydderurter groft. Kom det og resten af den revne gulerod, 100 g peanuts og 1½ dl. sød chilisauce i små skåle. Varm 2 spsk. olie og 2 tsk. karrypasta (PAS PÅ den er stærk) i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet 4-5 minutter ved høj varme til det er gennemstegt. Rør 3 spsk. fiskesauce i midtvejs under stegningen. Tag salatblade, kom et par skefulde kød på og top med lidt af tilbehøret. Nudelsalaten spises til. Næringsværdi Energi pr. portion: 4038 kJ / 965 kcal Pr. 100 g: 0 kJ / 0 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 0 g g heraf mættede fedtsyrer 0 g g Kulhydrat 0 g g heraf sukkerarter 0 g g Protein 0 g g Salt 0 g g Kostfibre 0 g g Er du sulten efter mere? Aftensmad Asiatisk mad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med oksekød Se opskriften i en printvenlig udgave