Salat med kyllingebryst, pære og goudatern
15-20
3 dages holdbarhed

Salat med kyllingebryst, pære og goudatern

Denne kyllingesalat er både super nem, meget hurtig og virkelig lækker med spændende smag fra ristede nødder, pære og tern af hollandsk gouda ost.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kyllingebryst
2 stk
Lys balsamico (Svovldioxid)
¾ spsk
Salat
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Pære
1 stk
Rugbrød (har været frosset) (Byg, Hvede, Rug)
4 skiver
Goudatern (Mælk, Laktose)
75 g
Peanuts
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 674 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 40 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Steg kyllingen ca. 6-8 min. på hver side og krydr med salt og peber. Lad kødet køle af inden det plukkes i mindre stykker.
  2. Dressing: Pisk balsamico sammen med 1 spsk olie til dressing og smag til med salt og peber.
  3. Vask salaten grundigt og pluk den i mindre stykker. Skyl pære og skær i tern. Rist rugbrødet.
  4. Bland kylling, salat, pære og ostetern. Hæld dressing over og drys med nødder. Servér med ristet rugbrød.