Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

GRILL - Grillstegte lammekoteletter — med rosmarinsauce

(baseret på 153 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g lammekoteletter (ca. 6 stk)
1 fed hvidløg
500 g kartofler
2½ dl grøntsagsbouillon
- (½ terning opløst i 2½ dl kogende vand)
100 g Philadelphia med hvidløg og urter
½ broccoli
Frisk rosmarin
Salt og peber







Kødet har været frosset og må ikke genindfryses



Ingredienser

900 g lammekoteletter (ca. 9 stk)
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
750 g kartofler
3 1/4 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning opløst i 3 1/4 dl kogende vand)
150 g Philadelphia med hvidløg og urter
1 broccoli
Frisk rosmarin
Salt og peber







Kødet har været frosset og må ikke genindfryses



Ingredienser

1200 g lammekoteletter (ca. 12 stk)
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 kg kartofler
5 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning opløst i 5 dl kogende vand)
200 g Philadelphia med hvidløg og urter
1 broccoli
Frisk rosmarin
Salt og peber







Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.



Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd grillen (eller varm olie op på en pande). Kog kartoflerne ca 15 min.
  2. Dup koteletterne tørre med køkken rulle, krydr dem med presset hvidløg, salt og peber. 
  3. Skyl broccoli, del i store buketter. Kog dem 5-6 min.
  4. Grill/steg kødet 1 min på hver side ved direkte/høj varme. Læg dem på indireket varme/skru ned til middelvarme og steg yderligere ca. 2 min. på hver side (kødet må gerne være let rosa).
  5. Læg de færdigstegte koteletter på et fad og dæk med staniol, så de holdes lune. Kom bouillon på panden og kog den ind til ca. det halve. Skyl og hak rosmarin fint, tilsæt den sammen med philadelphia til bouillonen. Varm igennem uden at det koger.
  6. Smag saucen til med salt og peber. Hæld vandet fra broccoli og kartofler. Servér koteletterne med sovs, broccoli og kartofler.


Retten er venligst udlånt af Kraft Foods

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd grillen (eller varm olie op på en pande). Kog kartoflerne ca 15 min.
  2. Dup koteletterne tørre med køkken rulle, krydr dem med presset hvidløg, salt og peber.
  3. Skyl broccoli, del i store buketter. Kog dem 5-6 min.
  4. Grill/steg kødet 1 min på hver side ved direkte/høj varme. Læg dem på indireket varme/skru ned til middelvarme og steg yderligere ca. 2 min. på hver side (kødet må gerne være let rosa).
  5. Læg de færdigstegte koteletter på et fad og dæk med staniol, så de holdes lune. Kom bouillon på panden og kog den ind til ca. det halve. Skyl og hak rosmarin fint, tilsæt den sammen med philadelphia til bouillonen. Varm igennem uden at det koger.
  6. Smag saucen til med salt og peber. Hæld vandet fra broccoli og kartofler. Servér koteletterne med sovs, broccoli og kartofler.


Retten er venligst udlånt af Kraft Foods

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd grillen (eller varm olie op på en pande). Kog kartoflerne ca 15 min.
  2. Dup koteletterne tørre med køkken rulle, krydr dem med presset hvidløg, salt og peber.
  3. Skyl broccoli, del i store buketter. Kog dem 5-6 min.
  4. Grill/steg kødet 1 min på hver side ved direkte/høj varme. Læg dem på indireket varme/skru ned til middelvarme og steg yderligere ca. 2 min. på hver side (kødet må gerne være let rosa).
  5. Læg de færdigstegte koteletter på et fad og dæk med staniol, så de holdes lune. Kom bouillon på panden og kog den ind til ca. det halve. Skyl og hak rosmarin fint, tilsæt den sammen med philadelphia til bouillonen. Varm igennem uden at det koger.
  6. Smag saucen til med salt og peber. Hæld vandet fra broccoli og kartofler. Servér koteletterne med sovs, broccoli og kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af Kraft Foods

Næringsindhold pr. person

Energi: 2358 kJ (564 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 879 210 37
Kulhydrat 1015 243 43
Fedt 464 111 20

Er du sulten efter mere?

Grillretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu