Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Sautéskiver i teriyaki med honningristede gulerødder — og couscous

(baseret på 326 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g sauté-skiver af svinefilet
2 spsk teriyaki marinade
2 tsk olie
Honningristede gulerødder
500 g gulerødder
2½ dl vand
2 tsk smør
1 spsk honning
Salt og peber
Frisk kørvel
Couscous
½ bouillonterning
1½ dl vand
1½ dl couscous
1 lime

Ingredienser

450 g sauté-skiver af svinefilet
3 spsk teriyaki marinade
3 tsk olie
Honningristede gulerødder
700 g gulerødder
3 1/4 dl vand
3 tsk smør
2 spsk honning
Salt og peber
Frisk kørvel
Couscous
3/4 bouillonterning
2 dl vand
2 dl couscous
1 lime


Ingredienser

600 g sauté-skiver af svinefilet
4 spsk Teriyaki marinade
4 tsk olie
Honningristede gulerødder
900 g gulerødder
5 dl vand
4 tsk smør
2 spsk honning
Salt og peber
Frisk kørvel
Couscous
3 dl vand
3 dl couscous
1 bouillonterning
1 citron


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bland teriyaki og olie i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Skræl gulerødderne, skær i kvarte på langs og i grove stykker på skrå. Damp i letsaltet vand, til de er lige netop møre. Gem ca. ½ dl af kogevandet.
  3. Kom gulerødder, kogevand, smør og honning i gryden. Kog ved god varme under omrøring, til væden er kogt ind til det halve. Smag til med salt, peber og hakket kørvel.
  4. Kog bouillon op i en lille gryde og kom couscous i. Sluk for varmen og lad trække under låg til væden er opsuget, ca. 5 min. Smag til med revet limeskal, limesaft, salt og peber.
  5.  Varm en pande ved kraftig varme. Læg sauté-skiverne på panden, steg dem ½-1 min. på hver side.
  6. Servér sautéskiver med bulgur og gulerødder.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bland teriyaki og olie i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Skræl gulerødderne, skær i kvarte på langs og i grove stykker på skrå. Damp i letsaltet vand, til de er lige netop møre. Gem ca. ½ dl af kogevandet.
  3. Kom gulerødder, kogevand, smør og honning i gryden. Kog ved god varme under omrøring, til væden er kogt ind til det halve. Smag til med salt, peber og hakket kørvel.
  4. Kog bouillon op i en lille gryde og kom couscous i. Sluk for varmen og lad trække under låg til væden er opsuget, ca. 5 min. Smag til med revet limeskal, limesaft, salt og peber.
  5. Varm en pande ved kraftig varme. Læg sauté-skiverne på panden, steg dem ½-1 min. på hver side.
  6. Servér sautéskiver med bulgur og gulerødder.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bland teriyaki og olie i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Skræl gulerødderne, skær i kvarte på langs og i grove stykker på skrå. Damp i letsaltet vand, til de er lige netop møre. Gem ca. ½ dl af kogevandet.
  3. Kom gulerødder, kogevand, smør og honning i gryden. Kog ved god varme under omrøring, til væden er kogt ind til det halve. Smag til med salt, peber og hakket kørvel.
  4. Kog bouillon op i en lille gryde og kom couscous i. Sluk for varmen og lad trække under låg til væden er opsuget, ca. 5 min. Smag til med revet limeskal, limesaft, salt og peber.
  5. Varm en pande ved kraftig varme. Læg sauté-skiverne på panden, steg dem ½-1 min. på hver side.
  6. Servér sautéskiver med bulgur og gulerødder.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2340 kJ (559 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 632 151 27
Kulhydrat 1310 313 56
Fedt 398 95 17

Er du sulten efter mere?

Aftensmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu