3 dages holdbarhed
Pasta casarecce med salsiccia
og grøntsager i cremet sauceNy opskrift
Under 20 min
13 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Sennep·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Pasta
400 g
Rødløg
1 stk
Squash
1 stk
Rød peber
1 stk
Babyspinat
50 g
Hakket gris & kalv
450 g
Fennikel/peber mix
1 pose
Paprika
1 pose
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
½-1 pose
Piskefløde
2½ dl
Hønsebouillon
1 pose
Vand
2 dl
Tanelli ost
1 pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 862 kcal
- Fedt:
- 40 g
- Kulhydrater:
- 83 g
- Protein:
- 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra den færdigkogte pasta, men gem ca. 2 dl af pastavandet.
Skræl og grofthak rødløget. Skyl squashen, og skær den i tern. Skyl, rens og skær peberfrugten i tern. Skyl spinaten. Bland kødet med fennikel/peber mix, paprika, presset hvidløg og lidt salt.
Varm en pande op til høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg kødet i ca. 1 minut på hver side, så det får en stegeskorpe. Del kødet i mindre stykker, og steg, indtil det er gennemstegt. Læg kødet på en tallerken. Tilsæt lidt ny olie i panden, og steg løg, squash og peberfrugt i 2–3 min.
Tilsæt tomatpuré, fløde, bouillon og ca. 1 dl af pastavandet. Lad saucen småkoge ved middel varme i 2–3 minutter. Vend kødet og spinaten i mod slutningen af kogetiden. Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk. Smag til med salt og peber.
Servér revet Tanelli-ost til retten.
Håber maden smager!