Suppe
Vegetar
5 dages holdbarhed
Gulerods- og ingefærsuppe
med kikærter, naanbrød og ostecremeRetten har ingen vurdering
Under 30 min
14 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Gulerod
4 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Grøntsagsbouillon
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Kikærter
1 dåse
Majsstivelse
½ pose
Garam masala
½ pose
Salatost i kryddermarinade
35 g
Creme fraiche
½+½ dl
Lime
½+½ stk
Naanbrød
2 stk
Koriander, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1052 kcal
- Fedt: 51 g
- Kulhydrater: 116 g
- Protein: 33 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker. Pil løg og hvidløg og skær løg i tern og hvidløg i skiver. Skræl ingefær med en teske og riv den på den fine side af et rivejern. Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Kom det hele i gryden og steg ca. 2 min. Tilsæt bouillon, kokosmælk og 2½ dl vand. Lad suppen småkoge ca. 10 min. til gulerødderne er møre.
Si lagen fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Tør kikærterne godt med et køkkenhåndklæde og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med majsstivelse, garam masala, lidt olie, salt og peber. Bag kikærterne i ovnen ca. 10 min.
Kom osteternene uden marinade i en skål med halvdelen af creme fraiche. Mos det sammen med en gaffel til en grov creme. Smag til med lidt limesaft, salt og peber.
Varm naanbrød i ovnen ca. 5 min.
Tag gryden af varmen og blend suppen jævn med en stavblender. Rør resten af creme fraichen i. Smag til med salt, peber og saften fra resten af limen.
Anret suppen i skåle og top med kikærter og koriander. Servér naanbrød og ostecreme til retten.
Håber maden smager!