Bagte søde kartofler med frijoles og pico de gallo
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Bagte søde kartofler med frijoles og pico de gallo

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Sød kartoffel
2 stk
Rødløg
½ stk
Hvidløg
2 fed
Kidneybønner
1 dåse
Rødvinseddike
1+½ spsk
(Svovldioxid)
Spidskommen
2 tsk
Paprika
1 pose
Tomat
2 stk
Rød chili
1 stk
Majskerner
140 g
Koriander, frisk
1 pakke
Yoghurt naturel
1 bæger
(Mælk, Laktose)
Nachochips
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 604 kcal
  • Fedt: 16 g
  • Kulhydrater: 88 g
  • Protein: 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
 Halvér de søde kartofler på langs. Gnid med lidt olivenolie og salt. Læg dem med skærefladen nedad på en bageplade med bagepapir. Steg midt i ovnen ca. 30 min. til de er bløde.
Hak rødløg fint. Pil og pres hvidløg. Dræn og skyl bønnerne. Varm olivenolie i en stegepande og steg løg og hvidløg ca. 3 min. Tilsæt bønner, spidskommen, paprika, 1 spsk rødvinseddike, 1½ dl vand, salt og lidt friskkværnet peber. Lad det simre ca. 10 min. til væsken er kogt ind.
 Skyl tomat og skær i små tern. Hak chili fint (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Hæld væden fra majsene. Hak koriander groft. Bland tomat, chili, majs og halvdelen af koriander med rødvinseddike og salt i en skål.
Mos indersiden af ​​den søde kartoffel med en gaffel. Fyld de bagte søde kartofler med frijoles og pico de gallo. Servér med yoghurt og koriander på toppen og nachos til.
Håber maden smager!