2 dages holdbarhed
Rice bowl med teriyaki kylling og peanuts
4.15 (585)
Under 30 min
12 Ingredienser
Serveret med forårsløg, let syltet agurk og chilidressing.
Serveret med forårsløg, let syltet agurk og chilidressing.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Jordnødder·
- Soja·
- Mælk·
- Nødder·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Basmatiris
135 g
Hvidvinseddike
1 pose
Agurk
¾ stk
Ingefær
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Gulerod
3 stk
Hakket kylling
300 g
Teriyakisauce
¾ pakke
Yoghurt naturel
½ dl
Røget chili
¼ pakke
Lime
½ stk
Hakkede peanuts
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 692 kcal
- Fedt: 15 g
- Kulhydrater: 95 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Kom eddike, 2 spsk sukker og 2 spsk vand i gryde. Kog det op og sluk. Skyl agurk, del på langs og skær i tynde skiver. Skræl ingefær, riv det fint og tilføj halvdelen til lagen. Kom agurkerne op i lagen og lad dem trække.
Skyl forårsløg og skær i tynd skiver. Skræl gulerødder og riv dem på den grove side af rivejernet.
Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen uden at skille det fra hianden ca. 1 min. på hver side ved høj varme, så det får lidt farve og stegeskorpe. Del kødet i mindre stykker og steg videre 2-4 min. Kom teriyaki-sauce og resten af ingefæren i og kog det 2 min. mere. Vend halvdelen af forårsløget i og smag til med salt og peber.
Rør yoghurt og røget chili (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) sammen.
Skyl lime og skær i både. Anret risene i portionsskåle og kom teriyakikylling ovenpå. Top med gulerod, resten af forårsløget, syltet agurk og peanuts. Servér med chilidressing og limebåde.
Håber maden smager!