Nem Thai wok med kylling, grøntsager og ris
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Nem Thai wok med kylling, grøntsager og ris

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Super nem wokret med kylling og masser af grøntsager. Mattssons grønne karrysauce tilsættes til sidst. Serveres med ris og frisk koriander.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Basmatiris
135 g
Rød peber
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Broccoli
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Kyllingebryst
280 g
Grøn karrysauce
2 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 648 kcal
  • Fedt: 14 g
  • Kulhydrater: 81 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Skyl peberfrugt, forårsløg og broccoli. Rens peberfrugt og skær i tynde strimler. Snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skyl, tør og hak koriander groft.
Skær kyllingebryst i tynde strimler. Varm karrysaucen i en wok eller sautérpande og tilsæt grøntsagerne og kyllingestrimlerne. Lad det koge ca. 8 min. og smag til med lidt salt. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis du synes saucen er for tyk.
Servér wokretten med kogte ris og et drys koriander.
Håber maden smager!