Kyllingespyd med tandoori og ris pilaf
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kyllingespyd med tandoori og ris pilaf

Indisk inspireret ret med tandoori krydderier, der giver kyllingekødet et godt modspil og hverdagsmaden et lille pift. Serveres med pilaf at ris, rosiner, løg og frisk yoghurt dip.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
¾ stk
Fuldkornsris
135 g
Rosiner
1 pose
Tandoori krydderi
1 pose
Kyllingebryst
280 g
Træspyd
4 stk
Hjertesalat
1 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
¾ dl
Sød chilisauce
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 598 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 71 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. TIP: Du kan også tilberede på en pande.
  2. Hak løg fint og steg i olie i en gryde ca. 3 min. ved middelhøj varme. Kom ris i og steg med 1 min. Tilsæt 3 dl vand, ½ tsk salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar.
  3. Marinade: Pisk tandoori krydderi, 1 spsk olie, 1 tsk sukker sammen.
  4. Kyllingespyd: Skær kyllingen i tern 3x3 cm. Sæt kødet på spyd. Grill dem på direkte varme 1 min. på begge sider eller steg på pande med lidt olie. Pensl med marinaden på alle sider og steg videre ca. 2 min. på hver side.
  5. Bland yoghurt med sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler. Vend risene i lige inden servering og servér med tandoorispyd og yoghurtdip.