BBQ kyllingekøller med majskolber, purløgsdressing og gnavegrønt
30-40
Glutenfri
5 dages holdbarhed

BBQ kyllingekøller med majskolber, purløgsdressing og gnavegrønt

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Majskolbe
2 stk
BBQ Kyllingekøller (Sennep)
600 g
BBQ sauce
½ pakke
Sambal oelek
¾ tsk
Æbleeddike (Svovldioxid)
½ spsk
Hvidløg
1 fed
Purløg, frisk
½ pakke
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Gulerod
1 stk
Gul peber
1 stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 894 kcal
  • Fedt 55 g
  • Kulhydrater 40 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
  2. Majskolber: Fjern blade og trådene på majskolberne og del i to. Grill: Grill ved middelhøj varme 12-15 min. Pensl dem med smør undervejs og krydr med salt og peber. Vend dem ofte. Ovn: Pak kolberne ind i staniol med lidt smør, salt og peber. Bag ca. 20-25 min.
  3. BBQ kyllingekøller Grill: Læg BBQ køllerne i en foliebakke eller på staniol og grill 15 min. på direkte varme. Vend dem undervejs. Ovn: Kom BBQ køllerne i ovnen og bag i 15 min. Vend dem undervejs. Marinade: Smelt 1 spsk smør og bland godt sammen med BBQ sauce, sambal oelek, æbleeddike og presset hvidløg. Vend køllerne i marinaden og grill/steg i videre 2-3 min.
  4. Purløgsdressing: Skær/klip purløg fint og bland med creme fraiche og mayonnaise. Smag til med salt og peber.
  5. Gnavegrønt: Skræl gulerod og skyl peberfrugt og bladselleri. Skær det hele i stave.
  6. Anret: Servér BBQ køller med majskolber og gnavegrønt med purløgsdressing at dyppe i.