Casarecce med oksetykkam og grønne bønner
15-20
5 dages holdbarhed

Casarecce med oksetykkam og grønne bønner

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Grønne bønner
1 pakke
Gulerod
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Oksesteg af tykkam
300 g
Citron
½ stk
Oregano
½ pose
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 850 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 80 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pastaen 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Grønne bønner: Nip eller skær enderne af bønnerne og del dem på midten. Skræl gulerod og skær i tynde skiver. Varm lidt olivenolie op i en stegepande med høj kant. Steg bønner og gulerod 2-3 min. Pil imens skalotteløg og hvidløg. Hak løg og pres hvidløg. Steg begge dele med i 1-2 min.
  3. Oksetykkam: Kom kødet på og del det fra hinanden med grydeskeen. Steg 2-3 min. Riv citronskal over og tilsæt oregano. Smag til med salt og peber. Kom pastaen og 1-1½ dl pastavand ved og kog det sammen 1 min. tid. Vend 1 spsk smør i og smag til med citronsaft. 
  4. Riv osten og drys den over pastaen.