Majs tacos med oksekød, tomatsalsa og salat
15-20
4 dages holdbarhed

Majs tacos med oksekød, tomatsalsa og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
1 pose
Tomat
1 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Skoleagurk
1 stk
Soft taco (Gluten, Hvede)
6 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 665 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 57 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Mexi-krydret oksekød: Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme. Kom kødet på i ét stykke og lad det stege 2 min. så det får lidt farve. Del kødet fra hinanden og tilsæt mexico krydderi samt lidt salt og peber. Steg videre i ca. 5 min.
  3. Grønt: Skyl salat, tomat og agurk. Brug gerne en salatslynge til at tørre salaten, eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Skær tomat og agurk i tern.
  4. Majs tacos: Varm tacos i ovnen i 2-3 min.
  5. Anret: Fyld tacos kød, tomat, agurk og salat. Top dem med salsa og creme fraiche.