RetNemt kotelet i fad
Glutenfri
5 dages holdbarhed

RetNemt kotelet i fad

3.92 (203)
Under 30 min
7 Ingredienser
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
400 g
Champignon
125 g
Forårsløg
1 bundt
Kotelet
2 stk
Røget paprika
1 tsk
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 789 kcal
  • Fedt: 51 g
  • Kulhydrater: 44 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen i ca. 25 min.
Rens champignon og forårsløg og skær i skiver. 
Varm en pande med lidt olie op til høj varme og brun koteletterne af. Læg dem på en tallerken, men vask ikke panden.
 Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen, så kom det i et ovnfast fad.
Servér små bagte kartofler med koteletter i fad.
Håber maden smager!