Salmone al limone con peperone, zucca e ceci, burro al prezzemolo
20-30
5 dages holdbarhed

Salmone al limone con peperone, zucca e ceci, burro al prezzemolo

Ovnbagt laks med peberfrugt, squash og kikærter serveret med citron/persillesmør.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Rød peber
1 stk
Squash
½ stk
Hvidløg
1 fed
Kikærter
½ dåse
Citron
⅓ stk
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Skalotteløg
½ stk
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 756 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 56 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Brun smøret på middelhøj varme til det har en nøddeagtig duft og gyldenbrun farve. Afkøl smøret lidt og tilsæt løg og persille.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Grønsagsfad: Skyl og skær kartoflerne i kvarte. Skyl, rens og skær peberfrugt og squash i grove stykker. Pil hvidløg og skær i tynde skiver. Hæld væden fra kikærterne i en sigte og skyl dem i koldt vand. Kom det hele i et ovnfast fad og vend med lidt olivenolie, salt og peber. Steg i ovnen ca. 10 min. til grøntsagerne har fået lidt farve.
  3. Salmone al limone: Riv det gule skal af citronen på den fine side af rivejernet. Tag fadet ud af ovnen og læg fisken ovenpå grøntsagerne. Krydr fisken med citronskal, lidt salt og peber. Sæt det tilbage i ovnen og steg yderligere ca. 8 min. til fisken deler sig ved et let tryk med fingeren.
  4. Citron/persillesmør: Pil og hak løget fint. Skyl og hak persille groft. Smelt 50 g smør i en lille kasserolle (se tip) og tilsæt løg og halvdelen af persillen. Tag gryden af varmen og pres citronsaft i.
  5. Servering: Drys resten af persillen over retten og servér med citron/persillesmør.