Laktosefri
2 dages holdbarhed
Wok med kylling i teriyaki, stegt æg og ris
4.05 (176)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Jordnødder·
- Soja·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Vildrisblanding
180 g
Løg
1 stk
Gulerod
2 stk
Grønne bønner
150 g
Pak choy
1 stk
Hakket kylling
300 g
Teriyaki-sauce
¾ dl
Æg
2 stk
Peanuts
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 821 kcal
- Fedt:
- 22 g
- Kulhydrater:
- 103 g
- Protein:
- 54 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt vildrisblandingen over i 3½ dl vand med lidt salt og kog i 15 min. Sluk for varmen og lad trække til resten er færdig.
Pil og hak løg. Del gulerod på langs og skær i tynde skiver. Nip enden af bønnerne og del dem i 3-4 stykker. Skyl pak choy, skær bunden fra og skær resten i strimler.
Varm lidt olie op i en wok eller stegepande til høj varme. Lynsteg kyllingen i ét stykke ca. 1 min. på hver side, så det får stegeskorpe. Del kødet fra hinanden og tilsæt løg, bønner, pak choy og gulerod. Krydr med lidt salt og peber, og steg videre i 2–3 min. til kødet er gennemstegt. Tilføj teriyakisaucen, bland rundt og lad det stå på svag varme til resten af retten er klar.
Varm lidt olie op på en stegepande ved middelvarme. Slå æggene ud på panden og steg dem i 2–3 min. til æggehviden er stivnet, men blommen stadig er blød.
Anret ris og wokretten i portionsskåle med et stegt æg på hver. Drys peanuts over og servér.
Håber maden smager!