Navratan korma med ristet blomkål, koriander og cashew-topping
30-40
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Navratan korma med ristet blomkål, koriander og cashew-topping

Fyldig vegetarisk karry serveret med ris.

Ingredienser

Allergener
  • Mandler,
  • laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Smør

Det skal du bruge

Ris
200 g
Blomkål
1 stk
Bagekartoffel
½ stk
Løg
½ stk
Kikærter
½ dåse
Korma paste (Sennep, Mandler)
1 glas
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Saltede cashewnødder (Nødder)
½ pose
Abrikos i tern
½ pose
Koriander
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 863 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 126 g
  • Protein 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  3. Forberedelse: Skær blomkål i mindre buketter. Skræl bagekartoffel og skær i tern ca. 1x1 cm. Pil løg og skær i både. Dræn kikærterne.
  4. Korma: Varm lidt olie op i gryde. Steg kartofler og løg i ca. 2 min. Tilsæt korma paste og steg yderligere 1 min. Kom kikærter, hakkede tomater, piskefløde, 2 dl vand og bouillon i. Lad det koge ca. 30 min. til kartoflerne er møre.
  5. Blomkål: Læg blomkålen på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Bag dem i oven i ca. 15 min.
  6. Cashew-topping: Hak cashewnødderne groft. Varm en stegepande op med lidt smør og steg nødderne med tørrede abrikoser ved middelhøj varme i ca. 2 min.
  7. Hak koriander groft og bland det i saucen sammen med blomkål. Smag retten til med lidt salt.
  8. Servér korma'en med ris og drys med cashew-toppingen.