Flammkuchen med bacon og løg
3 dages holdbarhed

Flammkuchen med bacon og løg

4.28 (180)
Under 40 min
12 Ingredienser
Med tomat og rucola salat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Pizzadej
400 g
(Gluten, Hvede)
Rødløg
1 stk
Grana Padano
35 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Herbes de Provence
1 tsk
Forårsløg
1 stk
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Bacon
150 g
Tomat
1 stk
Rucola salat
50 g
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Chiliflager
½ tsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1127 kcal
  • Fedt: 52 g
  • Kulhydrater: 113 g
  • Protein: 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.

Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft) og lad pladerne blive varme i ovnen. Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir.
 Pil rødløg, del i halve og skær i skiver. Riv grana fint. Rør creme frisk med herbes de provence. Skær forårsløg tynde skiver.
 Fordel creme fraiche blandingen på bundene, drys med begge slags ost. Fordel rødløg og bacon på bundene. Læg flammkuchen/pizzaerne over på de varme bageplader og bag dem i ovnen i ca. 9-12 min. til osten er smeltet, baconen er sprød og dejen er gennembagt.
 Skyl tomater, skær dem i tern og bland med rucola. Rør ½ spsk olivenolie med balsamico med lidt salt og peber. Vend det med resten af salaten.
 Drys Flammkuchen med forårsløg og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Servér med salat.
Håber maden smager!