Nem lasagne med færdig bolognese og frisk salat
30-40
5 dages holdbarhed

Nem lasagne med færdig bolognese og frisk salat

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Bolognese (Svovldioxid)
    400 g
    Lasagneplader (Æg, Gluten, Hvede)
    150 g
    Bechamelsauce (Mælk, Laktose)
    1 pose
    Revet ost (Mælk, Laktose)
    100 g
    Salatmix Toscana
    150 g
    Balsamico vinaigrette
    1 pose
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 788 kcal
    • Fedt 44 g
    • Kulhydrater 66 g
    • Protein 33 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
    2. Fordel et lag bolognese i bunden af et passende ovnfast fad. Kom derpå lasagneplader og bagefter bechamelsauce. Fortsæt i lag og slut af med bechamel og drys revet ost over. TIP: Lav evt. en større lasagne med resterne, så der er til frokost. 
    3. Bag lasagnen i ca. 20-25 min. til overfladen er gyldenbrun og boblende. 
    4. Kom salaten i en skål og hæld vinaigrette over. Servér sammen med den varme lasagne.