Mac and cheese med kylling
4 dages holdbarhed

Mac and cheese med kylling

3.56 (111)
Under 35 min
7 Ingredienser
En amerikansk klassiker her med kylling og salat til.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Pasta
150 g
(Gluten, Hvede)
Letmælk
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Kyllingebryst
280 g
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Rasp
30 g
(Gluten, Hvede)
Salatmix Toscana
100 g
Citrusvinaigrette
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
810 kcal
Fedt:
25 g
Kulhydrater:
80 g
Protein:
65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Sæt pastaen over og kog den meget al dente ca. 7-8 min.
 Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 2 spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den.
 Skær kyllingen ud i mindre stykker 1x1 cm.
 Bland kylling, pasta, bechamel samt halvdelen af osten sammen. Kom det i et ovnfast fad og jævn det ud. Drys med rasp og resten af osten. Bag den i 10-14 min. til den har fået noget farve.
Vend salaten med vinagrette.
Tag fadet ud af ovnen og lad det hvile et par min. Servér salaten til.
Håber maden smager!