Kylling i fad med dijon, estragon og kartofler
35-45
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kylling i fad med dijon, estragon og kartofler

Fransk inspireret ret med sennep, fløde og fennikel

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Fennikel
½ stk
Kartofler
400 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
2½ dl
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Estragon
1 drys
Hvidvin (Svovldioxid)
½ dl
Kyllingelårsteak
2 stk
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 924 kcal
  • Fedt 65 g
  • Kulhydrater 42 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Grøntsager: Pil og hak løg. Skær top og bund af fennikel og skær resten i skiver. Del kartoflerne i halve og kom det hele i et stort ovnfast fad. Tilsæt fløde, sennep, plukket estragon og hvidvin. Rør det hele godt rundt i fadet.
  3. Kylling: Læg kyllingen i fadet med skindet opad og krydr det med salt og peber. Sørg for at kartoflerne ikke ligger under kyllingen. Bag det midt i ovnen 30-40 min. til kartoflerne er møre.
  4. Anret: Tag fadet ud af ovnen. Skyl rucolaen og top retten med det til sidst.