Marokkansk bulgur med kylling, salatost og mynte
15-20
4 dages holdbarhed

Marokkansk bulgur med kylling, salatost og mynte

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Salte mandler (Nødder)
20 g
Revet gulerod
100 g
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Ras el hanout
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kikærter
½ dåse
Koriander
1 drys
Mynte
1 drys
Citron
½ stk
Forårsløg
1 stk
Rosiner
½ pose
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 883 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 66 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg. Hak løget fint og pres hvidløg. Hak mandler groft.
  2. Kom det i en gryde med revet gulerod, bulgur, bouillon, ras el hanout, kylling, kikærter uden væde, 2 dl vand og lidt salt og peber. Rør det lidt rundt. Bring i kog og kog under låg i ca. 15 min. Rør rundt i gryden, sluk og lad trække 2-3 min.
  3. Hak koriander og mynte groft. Del citronen i både. Skær forårsløg i skiver.
  4. Kom bulguren ud på et fad. Drys med rosiner og smuldr salatost ud over. Drys det hele med koriander, mynte og forårsløg. Servér med citronbåde.