Fyldig minestrone med kylling
35-45
Mad til 2 dage
4 dages holdbarhed

Fyldig minestrone med kylling

Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af en fyldig suppe med blandt andet kylling, kikærter, spinat og parmesanost, som sender tankerne til Italien! Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
3 stk
Bagekartoffel
1 stk
Squash
½ stk
Solo hvidløg
1 stk
Løg
1 stk
Kikærter
1 dåse
Kyllingeinderfilet
550 g
Hakkede tomater
1½ dåse
Grøntsagsbouillon (Selleri)
2 pose
Chiliflager
⅓ tsk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
50 g
Babyspinat
75 g
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 752 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 59 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl og skær gulerødder og bagekartofler i små tern ca. 2x2 cm. Skær squash i tern. Pil og pres hvidløg og hak løg fint. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem og lad dryppe af.
  2. Skær kødet i tern på 2x2 cm. Varm 1 spsk olie i en stor tykbundet gryde og tilsæt kylling, alle grøntsagerne og kikærter. Svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Krydr med salt og peber.
  3. Tilsæt tomat, 1 ltr vand, bouillon og chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Lun den ene slags brød på brødristeren. Riv Grana på et rivejern.
  5. Skyl halvdelen af spinaten og rør i suppen lige før servering, gem resten i køleskabet. Anret portionsvis og drys med revet ost (gem noget til dag 2).
  6. DAG 2: Tilføj 2 dl vand i suppen og lun godt igennem ca. 12 min. Udfør punkt 4 og 5 som ved dag 1.