Glutenfri
4 dages holdbarhed
Svinemørbrad med mediterranean kartofler
Ny opskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Kartoflerne med oliven, salatost og soltørrede tomater er inspireret af middelhavslandenes skønne køkkener, hertil en svinemørbrad rullet i krydderurter på sennepsbund. Enkelt og smagfuldt med en fornemmelse af sydens sol.
Kartoflerne med oliven, salatost og soltørrede tomater er inspireret af middelhavslandenes skønne køkkener, hertil en svinemørbrad rullet i krydderurter på sennepsbund. Enkelt og smagfuldt med en fornemmelse af sydens sol.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
400 g
Svinemørbrad
300 g
Herbes de Provence
2 spsk
Sennep
2 spsk
Salatost i kryddermarinade
50 g
Soltørrede tomater
40 g
Bredbladet persille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 560 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 37 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min.
Afpuds mørbraden og dup den tør med køkkenrulle. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på alle sider 2 min. i alt.
Bland Provence krydderi med ½ tsk salt og ¼ tsk peber på en tallerken. Smør kødet med sennep og rul det i krydderiblandingen, så det fordeles over hele mørbraden. Læg kødet i et smurt ildfast fad og sæt det i ovnen i ca. 20 min. TIP: Ved en centrumtemperatur på 65° er kødet let rosa og ved 70° gennemstegt.
Rist de kogte kartofler på en pande i lidt olie fra salatosten. Drys med salt og peber. Bland imens soltørrede tomater med salatosten i en skål. Bland kartoflerne i, når de er færdige. Skyl og tør persillen og pluk den over kartoflerne.
Skær mørbraden i skiver og servér med mediterranean kartofler.
Håber maden smager!