Kyllingedeller med rødkålsråkost, kartofler og yoghurtdip
25-35
2 dages holdbarhed

Kyllingedeller med rødkålsråkost, kartofler og yoghurtdip

Saftige kyllingedeller med revet æble, havregryn og røget paprika serveret med en frisk rødkålssalat - så her får du masser af gode fibre.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • havre

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Løg
½ stk
Æble
1 stk
Hakket kylling
300 g
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Havregryn (Gluten, Havre)
¾ dl
Røget paprika
1 tsk
Rødkål
¼ stk
Kruspersille
1 drys
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1½ dl
Citron
½ stk
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 601 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Pil og riv løg. Skyl æble, del i kvarte og fjern kernehus. Riv halvdelen af æblerne. Gem resten til råkosten.
  3. Bland kylling, æg, havregryn, løg, revet æble, røget paprika, salt og peber. Varm olie op på en pande. Form dellerne med en spiseske TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper de let. Steg på panden ved middel varme 5-6 min. på hver side, så de er gennemstegte.
  4. Snit rødkålen meget fint. Skær de sidste æblebåde i tynde skiver. Bland rødkål og æble i en skål. Skyl, tør og hak persille fint.
  5. Bland yoghurt, 1 spsk citronsaft, ½ tsk sukker, sennep, salt og peber. Vend ca. halvdelen med råkosten og drys med persille.
  6. Servér kyllingedeller og råkost med kartoflerne og resten af dippen.