Klassisk pasta carbonara
15-20
5 dages holdbarhed

Klassisk pasta carbonara

Det er med sikkerhed ikke vores mest grøntsagsrige ret - men for p..... hvor smager det godt. En klassisk og super hurtig pasta carbonara med bacon. Et sikkert hit for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Bredbladet persille
½ pakke
Pancetta i tern
130 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
2 pakke
Æg (Æg)
2 stk
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 979 kcal
  • Fedt 57 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pasta i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 10 min. Gem lidt af kogevandet, inden du hælder det fra. Skyl, tør og hak persillen groft.
  2. Rist pancetta sprød på en meget varm pande. Læg det på køkkenrulle og kassér stegefedtet.
  3. Riv osten og pisk sammen med æg, fløde, lidt salt og peber. Kom æggemassen i en varm gryde under kraftig omrøring og tag den af varmen, når den begynder at blive tyk. Den må ikke koge.
  4. Vend pancetta, pasta og en smule af kogevandet i æggemassen og servér straks med et drys persille TIP: Kom mere fløde i, hvis du foretrækker carbonaraen mere flydende og sauceagtig.