Laktosefri
3 dages holdbarhed
Kalkun med tomat-grøntsagssauce
og pastapenne3.69 (142)
Under 20 min
6 Ingredienser
Kalkun i tern marineret i tomat-hvidløgsmarinade sammen med en fyldig tomat-grøntsagssauce serveret med penne og drysset med frisk basilikum. Det er hurtigt at lave og har masser af god smag.
Kalkun i tern marineret i tomat-hvidløgsmarinade sammen med en fyldig tomat-grøntsagssauce serveret med penne og drysset med frisk basilikum. Det er hurtigt at lave og har masser af god smag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Fuldkornspasta
250 g
Squash
¾ stk
Løg
½ stk
Basilikum
1 drys
Kalkunbryst i tern tomat/hvidløgsmarinade
300 g
Hakkede tomater
300 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 738 kcal
- Fedt:
- 18 g
- Kulhydrater:
- 95 g
- Protein:
- 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
Kog pasta ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand. Den skal være al dente dvs. med lidt bid i.
Skyl ¾ squash og pil ½ løg. Skær i små tern. Skyl og tør basilikum og hak groft.
Varm en gryde op med lidt olie ved høj varme. Svits kødet. Vend det først, når det har fået stegeskorpe. Det skal svitses 1-2 min.
Tilsæt squash og løg og svits videre 1 min. Tilsæt herefter 300 g hakkede tomater. Skru ned og varm godt igennem 2-3 min. Smag til med salt og peber.
Hæld vand fra pastaen. Vend pastaen med kød og grøntsagssauce eller servér pastaen til. Drys basilikum over og servér.
Håber maden smager!