Grillede grønne hakkebøffer og salat med kartofler
25-35
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Grillede grønne hakkebøffer og salat med kartofler

Uanset vejret kommer man i sommerstemning med denne herlige grill-ret. Hakkebøfferne er af oksekød blandet med friske krydderurter. Salaten er med kartofler og prikken over i'et er den cremede kærnemælksdressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Bredbladet persille
½ pakke
Timian
½ pose
Basilikum
½ pose
Hakket oksekød
300 g
Slikærter
75 g
Tomat
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Kærnemælk (Laktose)
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 600 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 43 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd grillen. Kog kartoflerne i letsaltet vand under låg i ca. 15 min.
  2. Skyl krydderurterne, dup dem med køkkenrulle og hak dem groft. Tag lidt fra til salaten og bland resten med kødet. Form hakkebøffer ca. 1½ cm tykke. Pensl med olie og krydr med salt og peber.
  3. Pensl grillristen med lidt olie. Grill bøfferne ca. 6-8 min. på hver side til kødet er gennemstegt.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne. Lad dem køle af og skær i både.
  5. Skold ærterne med kogende vand, skyl derefter i iskoldt vand. Skær i små stykker. Skyl tomater og salat. Skær tomaterne i både. Bræk salat i store stykker.
  6. Rør 2 spsk mayonnaise med ½ dl kærnemælk, smag til med salt og peber og resten af de hakkede krydderurter.
  7. Bland salat, tomat, ærter, kartofler og dressing. Servér til hakkebøfferne.