Hurtige gnocchi med kylling og tomat
5 dages holdbarhed

Hurtige gnocchi med kylling

og tomat
Ny opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Denne ret er til dig, der travlt. Minimalt arbejde, maximal smag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Hakkede tomater
1 dåse
Oregano
1 tsk
Chiliflager
½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kapers
½ glas
Gnocchi
500 g
(Gluten, Svovldioxid, Hvede)
Tanelli ost
1 pk
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
653 kcal
Fedt:
10 g
Kulhydrater:
90 g
Protein:
51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 reducér mængde eller undlad det, hvis du ikke ønsker det stærkt. Krydr med salt og peber og lad det koge under låg i 4 min.
Skær kyllingen i mindre bidder ca. 1x1 cm og kom i tomatsaucen. Tilføj også kapers med halvdelen af væden og rør rundt. Lad det koge under låg i 2 min. Tilsæt gnocchi og kog videre i 3-4 min. under låg ved mellemhøj varme.
Riv osten. Skyl og hak persillen. Vend persillen i retten og servér med masser af revet ost på.
Håber maden smager!