Hurtige gnocchi med kylling og tomat
15-20
5 dages holdbarhed

Hurtige gnocchi med kylling og tomat

Denne ret er til dig, der travlt. Minimalt arbejde, maximal smag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Hakkede tomater
1 dåse
Oregano
1 tsk
Chiliflager
½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kapers
½ glas
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
500 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 652 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil skalotteløg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm lidt olivenolie op i en stor høj pande/gryde med låg. Steg skalotteløg og hvidløg 1 min. uden det tager farve. Tilsæt hakket tomat, oregano, ½ dl vand og chili flager TIP: reducér mængde eller undlad det, hvis du ikke ønsker det stærkt. Krydr med salt og peber og lad det koge under låg i 4 min.
  2. Skær kyllingen i mindre bidder ca. 1x1 cm og kom i tomatsaucen. Tilføj også kapers med halvdelen af væden og rør rundt. Lad det koge under låg i 2 min. Tilsæt gnocchi og kog videre i 3-4 min. under låg ved mellemhøj varme.
  3. Riv osten. Skyl og hak persillen. Vend persillen i retten og servér med masser af revet ost på.