Mac&cheese med blomkål og lækker bønnesalat
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Mac&cheese med blomkål og lækker bønnesalat

Den amerikanske klassiker har fået et sundt twist med blomkål og boghvedekerner og selvfølgelig masser af ost. Serveret med en fyldig salat med 2 slags bønner. Perfekt til en kødfri dag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Blomkål
½ stykke
Pasta suppehorn (Gluten, Hvede)
175 g
Boghvede
50 g
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
3 dl
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Grønne bønner
100 g
Butterbeans
1 dåse
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 991 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 133 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Del blomkålen i mindre buketter. Kom pastaen i vandet, når det koger, kog op igen og lad koge 1 min. Tilsæt blomkål og boghvedekerner og kog videre 3 min. Hæld det i en sigte, dryp af og hæld derefter blandingen i et smurt ovnfast fad på ca. 18x22 cm.
  3. Fordel mornaysauce over blandingen, krydr med lidt salt og peber og vend det rundt med en ske, så fyldet blandes med saucen. Drys med revet ost og sæt i ovnen ca. 20 min.
  4. Nip imens de grønne bønner og kog 5 min. Hæld vandet fra og skyl med koldt vand. Hæld væden fra butterbeans, skyl og hæld dem i en skål. Skær de grønne bønner i mindre stykker og bland med butterbeans.
  5. Skyl bladselleri, skær dem i tynde skiver og bland med bønnerne. Pisk balsamico, sennep og 1½ spsk olie sammen og hæld over bønnesalaten. Bland det godt.
  6. Servér den bagte Mac & Cheese med bønnesalat.