3 dages holdbarhed
Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler
Ny opskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Hurtig og nem asiatisk inspireret stir-fry med masser af grønt og kylling i wokstrimler. Serveres med fuldkornsnudler. Super nem hverdagsmad for hele familien.
Hurtig og nem asiatisk inspireret stir-fry med masser af grønt og kylling i wokstrimler. Serveres med fuldkornsnudler. Super nem hverdagsmad for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Selleri·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Hønsebouillon
½ pose
Sojasauce
2 spsk
Saucejævner
1½ tsk
Ingefær
10 g
Solo hvidløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Bambusskud
½ dåse
Fuldkornsnudler
175 g
Sesamolie
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Bønnespirer
40 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 627 kcal
- Fedt:
- 10 g
- Kulhydrater:
- 78 g
- Protein:
- 55 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand og bland soja og saucejævner i. Skræl og riv ingefær. Pres hvidløg ned i bouillonen, tilsæt ingefær, rør godt rundt, og sæt til side.
Skyl peberfrugt og ærter. Fjern kernehus fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Hæld væden fra bambusskud.
Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
Kom sesamolie i en wok eller sautérpande og varm op til høj varme. Svits kyllingen 1-2 min. så det får farve.
Tilsæt peberfrugt, ærter og bambusskud og steg endnu 1 min. Tilsæt bouillon-blandingen og lad det simre 3-4 min. til det tykner let.
Skyl bønnespirer. Bland bønnespirer og nudler i stir-fryen, vend det godt rundt og servér.
Håber maden smager!