Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler
20-30
4 dages holdbarhed

Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler

Hurtig og nem asiatisk inspireret stir-fry med masser af grønt og kylling i wokstrimler. Serveres med fuldkornsnudler. Super nem hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Saucejævner (Mælk, Laktose)
1½ tsk
Ingefær
10 g
Solo hvidløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Bambusskud
½ dåse
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
175 g
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Bønnespirer
40 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 627 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand og bland soja og saucejævner i. Skræl og riv ingefær. Pres hvidløg ned i bouillonen, tilsæt ingefær, rør godt rundt, og sæt til side.
  2. Skyl peberfrugt og ærter. Fjern kernehus fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Hæld væden fra bambusskud.
  3. Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Kom sesamolie i en wok eller sautérpande og varm op til høj varme. Svits kyllingen 1-2 min. så det får farve.
  5. Tilsæt peberfrugt, ærter og bambusskud og steg endnu 1 min. Tilsæt bouillon-blandingen og lad det simre 3-4 min. til det tykner let.
  6. Skyl bønnespirer. Bland bønnespirer og nudler i stir-fryen, vend det godt rundt og servér.