Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler
3 dages holdbarhed

Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler

Ny opskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Hurtig og nem asiatisk inspireret stir-fry med masser af grønt og kylling i wokstrimler. Serveres med fuldkornsnudler. Super nem hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Hønsebouillon
½ pose
(Æg, Selleri)
Sojasauce
2 spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Saucejævner
1½ tsk
(Mælk, Laktose)
Ingefær
10 g
Solo hvidløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Bambusskud
½ dåse
Fuldkornsnudler
175 g
(Gluten, Hvede)
Sesamolie
2 tsk
(Soja, Sesamfrø)
Kyllingeinderfilet
300 g
Bønnespirer
40 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
627 kcal
Fedt:
10 g
Kulhydrater:
78 g
Protein:
55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand og bland soja og saucejævner i. Skræl og riv ingefær. Pres hvidløg ned i bouillonen, tilsæt ingefær, rør godt rundt, og sæt til side.
Skyl peberfrugt og ærter. Fjern kernehus fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Hæld væden fra bambusskud.
Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
Kom sesamolie i en wok eller sautérpande og varm op til høj varme. Svits kyllingen 1-2 min. så det får farve.
Tilsæt peberfrugt, ærter og bambusskud og steg endnu 1 min. Tilsæt bouillon-blandingen og lad det simre 3-4 min. til det tykner let.
Skyl bønnespirer. Bland bønnespirer og nudler i stir-fryen, vend det godt rundt og servér.
Håber maden smager!