Mezze maniche med kylling, fennikel og estragon
20-30
4 dages holdbarhed

Mezze maniche med kylling, fennikel og estragon

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Fennikel
½ stk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Bredbladet persille
1 drys
Estragon, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 669 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Fjern bunden af fennikel og skær i skiver. 
  2. Varm en gryde op med lidt olie. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min.
  3. Tilsæt fennikel, pasta, bouillon, sennep, kylling, madlavningsfløde, 4 dl vand og lidt salt. Lad det hele småkoge under låg i 15-18 min. Rør i den undervejs.
  4. Riv grana og hak persille og estragon fint.
  5. Vend krydderurterne i pastaen. Servér pasta retten drysset med grana på toppen.