Små krebinetter med perlespeltsalat og stegt knoldselleri
25-35
3 dages holdbarhed

Små krebinetter med perlespeltsalat og stegt knoldselleri

Små sprøde krebinetter af velfærdsgris med panering af havregryn serveret med en fyldig og mættende salat med perlespelt og stegt knoldselleri og sennepsdressing. Her er mere grønt og mindre kød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • spelt hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Perlespelt (Gluten, Spelt hvede)
170 g
Knoldselleri (Selleri)
½ stk
Citron
½ stk
Salatmix Napolitana
50 g
Hakket gris & kalv
300 g
Havregryn (Gluten, Havre)
1 dl
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 779 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl perlespelt i koldt vand. Bring dem i kog i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt og kog under låg 15 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til de skal bruges. Hæld overskydende vand fra.
  2. Skræl selleri og skær den i mundrette tern ca. 2x2 cm. Steg selleristykkerne i olie på en stor pande ca. 10 min. til de er gyldne og lige akkurat møre, de må gerne stadig have lidt bid. Stil dem til side. Gem panden til krebinetterne.
  3. Riv imens citronskal fint og pres saft. Skyl og tør salaten.
  4. Form kødet til 4 små krebinetter og vend dem i havregryn. Opvarm lidt olie på panden og steg krebinetterne i 4 min. på hver side til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  5. Vend de stegte selleritern med perlespelt, salat og revet citronskal og smag til med salt og peber.
  6. Rør creme frisk, sennep og 1 spsk citronsaft sammen og krydr med salt og peber.
  7. Servér krebinetter med spelt-sellerisalat og dressing til.