Cashew kylling med ris og broccoli
25-35
4 dages holdbarhed

Cashew kylling med ris og broccoli

Lækker asiatisk inspireret ret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Ingefær
5 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Saucejævner (Mælk, Laktose)
1 tsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
1½ spsk
Solo hvidløg
½ stk
Chiliflager
¼ tsk
Broccoli
½ stk
Gul peber
½ stk
Forårsløg
1 stk
Saltede cashewnødder (Nødder)
2 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 734 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl og riv ingefær fint til ca. ½ spsk. Bland med soja i en skål og tilsæt saucejævner, balsamico, 1 spsk sukker, 1 dl vand, presset hvidløg, chiliflager (mindre eller undlad, hvis du ikke vil have det for stærkt). Rør det godt sammen.
  3. Skær broccoli i buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien og skær den i tynde skiver. Rens peberfrugt og skær i tern. Skær forårsløg i tynde skiver og skyl i vand. Hak cashewnødder groft. Del inderfileterne på midten.
  4. Varm en stegepande eller wok op med lidt olie. Steg kyllingen ved høj varme 4-5 min. Læg dem på en tallerken og stil panden tilbage på varmen med lidt mere olie. Steg grøntsagerne i 1-2 min. Kom kyllingen tilbage på panden sammen med saucen og kog i 2-3 min. til kyllingen er færdig. Smag til med salt.
  5. Servér wokretten med ris. Strø cashewnødder og chili flager over efter smag.