Indiske grøntsagsrösti i burgerbolle med mangodip
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Indiske grøntsagsrösti i burgerbolle med mangodip

Fyldige og smagsfulde grøntsagsrösti med indiske krydderier, serveret som burger med frisk salat og tomat samt en god mangodip. Perfekt til den kødfrie dag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Røde linser
1 dl
Rødløg
1 stk
Søde kartofler
300 g
Garam masala
1 spsk
Solo hvidløg
½ stk
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Mangochutney
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 434 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 19 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog linser i 2 dl vand tilsat ½ tsk salt i 7 min. Hæld vandet fra.
  2. Pil løg, del og skær i tynde skiver. Steg i lidt olie ved middel til lav varme på en pande ca. 5 min. til de er bløde.
  3. Skræl og riv kartofler. Bland det med kogte linser, garam masala, presset hvidløg, 1 spsk mel, æg, ¾ tsk salt og lidt peber.
  4. Varm panden fra løgene op igen med lidt olie ved høj varme. Form kartoffelmassen til 4 rösti, klap dem så flade du kan og steg dem 4-5 min. på hver side. Skru ned undervejs, så de ikke brænder på.
  5. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister på begge sider.
  6. Skær imens tomat i tynde skiver og skyl salat og skær i grove strimler.
  7. Rør creme frisk med mangochutney og smør på de halve boller. Læg salat, rösti, tomat og løg på. Dryp evt. med ekstra dip.