Kylling med fennikel, bacon og pasta
20-30
4 dages holdbarhed

Kylling med fennikel, bacon og pasta

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Fennikel
½ stk
Bacon
75 g
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Timian
1 tsk
Oregano
½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 959 kcal
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Fjern bunden af fennikel og skær i skiver. 
  2. Kom bacon i en stor gryde og svits sammen med løg og hvidløg i ca. 1 min. 
  3. Tilsæt fennikel, pasta, bouillon, timian, oregano, kylling, fløde, 4 dl vand og lidt salt. Lad det hele småkoge under låg i 15-18 min.
  4. Riv grana og hak persille groft.
  5. Servér pasta og kylling drysset med grana og persille.