Chili/cheddar bagel med kylling og ananas-coleslaw
15-20
4 dages holdbarhed

Chili/cheddar bagel med kylling og ananas-coleslaw

Serveret med kål/ananas slaw og ovnbagte kartofler

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Urte kryddermix
½ pose
Pulled chicken
250 ca-g
Ananas i tern
70 g
Coleslaw-blanding
75 g
Karry
1 tsk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
½ dl
Chili/cheddar-bagel (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
2 stk
Salatblanding
50 g
Ketchup
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 947 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 125 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
  2. Kartofler: Del kartoflerne i halve og vend dem med olie, urte kryddermix, salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. til det er møre og sprøde. Vend i dem undervejs.
  3. Pulled chiken: Tag kødet ud af posen og kom det med væden i et ovnfast fad. Varm 10 min. i ovnen. Træk kødet fra hinanden med 2 gafler.
  4. Ananas-coleslawDræn ananas og bland med kålen i en skål. Tilsæt karry og yoghurt. Smag til med salt og peber.
  5. Bagel: Del brødene og varm dem i ovnen ca. 2-3 min.
  6. Anret: Kom coleslaw på begge dele af bagelen. Top med salat på underdelen og kylling på overdelen og læg sammen. Servér de ovnbagte kartofler med ketchup til.