Husets spaghetti bolognese
15
5 dages holdbarhed

Husets spaghetti bolognese

Prøv vores lækre bolognese med masser af grøntsager i kødsovsen, som du blot skal varme. Det er hurtig aftensmad der både smager og mætter. Serveres helt klassisk med spaghetti og et drys revet mozzarella.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Spaghetti, fuldkorn
200 g
Bolognese
600 g
Revet ost
65 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 748 kcal
  • Fedt: 33 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Hæld den færdige bolognese i en gryde og varm den op til den småkoger. Kog ca. 10 min.
  3. Hæld vandet fra spaghettien og servér med den varme bolognese. Drys med revet mozzarella lige inden retten spises.