Fettucine con pollo
20-30
4 dages holdbarhed

Fettucine con pollo

Nem mild pastaret med kylling, tomater og spinat toppet med Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Rødløg
½ stk
Cherrytomat
125 g
Babyspinat
50 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Grøn pesto
2 spsk
Pasta, frisk
200 g
Grana Padano
35 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 607 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 55 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Pil rødløg, halvér og skær i skiver. Skyl og del tomater i halve. Skyl og afdryp spinaten.
  3. Del kyllingestykkerne i to. Varm en stor stegepande op og steg kyllingen i lidt olie 3-4 min. så de får stegeskorpe. Tilsæt rødløg og steg yderligere et par min. Tilføj pesto, tomater og spinat og tilbered videre i 3-4 min. ved ikke for høj varme. Smag til med peber.
  4. Kom pastaen i det kogende vand og kog ca. 3 min. Sigt vandet fra, men gem evt. lidt til saucen.
  5. Vend pastaen sammen med kyllingen og spæd evt. op med lidt kogevand til passende konsistens.
  6. Servér med revet Grana Pandano på toppen.