Onepot fuldkornspasta med kylling, bacon og fennikel
15-20
5 dages holdbarhed

Onepot fuldkornspasta med kylling, bacon og fennikel

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Fennikel
½ stk
Bacon
75 g
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 891 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grøntsager: Pil og hak løg og hvidløg. Fjern bunden af fennikel og skær i skiver.
  2. OnePot: Kom bacon i en stor gryde og svits sammen med løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt fennikel, pasta, bouillon, krydderiblanding, kylling, fløde, 4 dl vand. Lad det hele småkoge under låg i 16-18 min. Smag til med salt og peber.
  3. Topping: Riv osten groft eller skær i tynde flager. Skyl og hak persille groft. Drys begge dele over retten og servér.