1 dages holdbarhed
Fiskekrebinetter med sauce tatar og kartofler
Ny opskrift
Under 30 min
14 Ingredienser
Sprøde panerede fiskedeller med sauce tatar, kål/æble-salat og kartofler.
Sprøde panerede fiskedeller med sauce tatar, kål/æble-salat og kartofler.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Smør
Kartofler, små
400 g
Grov fiskefars med torskefisk og laks
300 g
Rasp
50 g
Skalotteløg
½ stk
Purløg
1 drys
Dild
1 drys
Mayonnaise
3 spsk
Creme fraiche
1 spsk
Kapers
20 g
Drueagurk
½ stk
Dijon sennep
¼ spsk
Citron
½ stk
Coleslaw-blanding
150 g
Æble
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 626 kcal
- Fedt:
- 21 g
- Kulhydrater:
- 84 g
- Protein:
- 25 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Form farsen til krebinetter højest 1½ cm tykke. Vend dem i rasp krydret med lidt salt og peber.
Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg krebinetterne i olie ca. 4-5 min. på hver side.
Pil skalotteløg. Hak løget, dild, purløg, drueagurk og kapers fint (gem en smule af kapersklagen). Bland mayonnaise med creme frisk, saft af ¼ citron, sennep, skalotteløg, drueagurk, kapers med ½ tsk lage, halvdelen af krydderurterne og lidt salt og peber. Rør det hele sammen og sæt det på køl.
Kom gulerødder og kål i en skål. Skyl æblet og skær det i tern. Vend det hele med resten af krydderurterne samt lidt citronsaft og lidt olivenolie. Krydr med salt og peber.
Hæld vandet fra kartoflerne. Vend dem ½ spsk smør, salt og peber.
Servér krebinetterne med sauce tatar, salat og kogte kartofler.
Håber maden smager!