Kylling biriyani med kål og gulerødder
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kylling biriyani med kål og gulerødder

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Biriyani er en sydøst asiatisk ret. En hurtig ret hvor ris, grøntsager og kød bliver tilberedt sammen, en fantastisk smag ved hver bid. Serveret med koriander og yoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Coleslaw-blanding
150 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon
1 pose
Basmatiris
135 g
Karry
1 pose
Ras el hanout
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander, frisk
½ pose
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 603 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg. Hak løget groft og pres hvidløg.
  2. Biriyani: Kom coleslaw i bunden af en gryde med plads til alle ingredienser. Tilsæt derefter løg, hvidløg, hakket tomat, bouillon, ris, karry, ras el hanout, kylling, 5 dl vand og lidt salt. Bring i kog og kog i ca. 20-25 min. med låg ved medium varme. Rør i den halvejs.
  3. Hak koriander. Servér biriyani'en med yoghurt og drys med koriander.