Tacos de pollo Italiano
30
4 dages holdbarhed

Tacos de pollo Italiano

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Chilibønner
½ dåse
Tomat
1 stk
Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
½ stk
Rødløg
½ stk
Rødvinseddike (Svovldioxid)
½ tsk
Koriander, frisk
1 pose
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Peanuts (Jordnødder)
½ pose
Hvidløg
½ fed
Kyllingebryst
280 g
Chiliflager
¼ tsk
Oregano
½ spsk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 733 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kom chílibønnerne i en lille gryde og varm dem op.
  2. Caprese-salsa: Skyl og skær tomat i tern. Pil og hak løg fint. Skær mozzarella i tern. Kom det hele i en skål og bland med rødvinseddike, 1 tsk olivenolie, salt og peber.
  3. Korianderpesto: Skyl og hak koriander groft. Riv Grana og pres hvidløg. Bland alt i en skål sammen med nødder, 1 spsk vand, ½ tsk olivenolie, lidt salt og peber og mix det hele med en stavblender til en pesto.
  4. Oreganokylling: Lav en krydderblanding af chili, oregano, salt og peber. Skær kyllingen i ca. 2 cm tykke skiver og vend dem i krydderblandingen. Varm lidt olivenolie op på en pande og steg kyllingestykkerne ved god varme i ca. 5 min. til de er gennemstegte. Vend dem undervejs.
  5. Varm tortillas på en tør stegepande eller i mikroovnen i ca. 20 sek. pr. stk.
  6. Servér tortillas med chilibønner, kylling, caprese-salsa og korianderpesto.