4 dages holdbarhed
Tacos de pollo Italiano
Ny opskrift
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Jordnødder·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Chilibønner
½ dåse
Tomat
1 stk
Frisk mozzarella
½ stk
Rødløg
½ stk
Rødvinseddike
½ tsk
Koriander, frisk
1 pk
Grana Padano
35 g
Peanuts
½ pose
Hvidløg
½ fed
Kyllingebryst
280 g
Chiliflager
¼ tsk
Oregano
½ spsk
Tortilla-wrap
4 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 735 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 63 g
- Protein:
- 60 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kom chílibønnerne i en lille gryde og varm dem op.
Skyl og skær tomat i tern. Pil og hak løg fint. Skær mozzarella i tern. Kom det hele i en skål og bland med rødvinseddike, 1 tsk olivenolie, salt og peber.
Skyl og hak koriander groft. Riv Grana og pres hvidløg. Bland alt i en skål sammen med nødder, 1 spsk vand, ½ tsk olivenolie, lidt salt og peber og mix det hele med en stavblender til en pesto.
Lav en krydderblanding af chili, oregano, salt og peber. Skær kyllingen i ca. 2 cm tykke skiver og vend dem i krydderblandingen. Varm lidt olivenolie op på en pande og steg kyllingestykkerne ved god varme i ca. 5 min. til de er gennemstegte. Vend dem undervejs.
Varm tortillas på en tør stegepande eller i mikroovnen i ca. 20 sek. pr. stk.
Servér tortillas med chilibønner, kylling, caprese-salsa og korianderpesto.
Håber maden smager!