5 dages holdbarhed
Chili con carne med ris og creme fraiche
3.71 (233)
Under 20 min
4 Ingredienser
En klassisk og godt krydret chili con carne i færdig udgave. Supernemt og lækkert på en travl hverdag - du skal bare koge risene, mens retten simrer. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.
En klassisk og godt krydret chili con carne i færdig udgave. Supernemt og lækkert på en travl hverdag - du skal bare koge risene, mens retten simrer. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Basmatiris
200 g
Chili con carne
600 g
Creme fraiche
1 g
Nachochips
20 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 916 kcal
- Fedt:
- 25 g
- Kulhydrater:
- 130 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog 200 g ris i 3½ dl vand med ½ tsk salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad risene trække, til resten af retten er færdig.
Læg posen med chili con carne i en lille gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad retten simre ved middelvarme i ca. 15 min.
Klip posen op og servér chili con carne med ris, nacho og en god klat creme fraiche.
Håber maden smager!