Kartoffelsalat med chorizo og tomat
35
4 dages holdbarhed

Kartoffelsalat med chorizo og tomat

I denne fyldige kartoffelsalat får du et helt måltid. Dressingen giver dejlig smag til kartoflerne og chorizopølsen krydrer retten på en god måde. God appetit !

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • sennep,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Rød peber
1 stk
Chorizo-pølse (Laktose)
140 g
Solo hvidløg
½ stk
Karry
½ tsk
Cherrytomater
250 g
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Rucola salat
40 g
Purløg
1 drys
Mayonnaise (Æg, Sennep)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 894 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 109 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min. eller til de lige er møre.
  3. Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min. 
  4. Varm brødet i ovnen ca. 5 min. Halvér chorizoskiver og sæt dem med i ovnen i 4-5 min.
  5. Lad peberfrugten køle af inden skindet pilles af og kødet skæres i strimler.
  6. Dressing: Bland mayonnaise med presset hvidløg og karry. Smag til med salt og peber.
  7. Halvér tomaterne og kom dem i kartoffelblandingen sammen med peberfrugt og chorizo.
  8. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend det sammen med rucola i kartoffelblandingen.
  9. Servér salaten med dressing og brød ved siden af.