Grillstegte marinerede sautéskiver med avocadosalsa

Grill

4 dages holdbarhed

Grillstegte marinerede sautéskiver med avocadosalsa

Ny opskrift
Under 40 min
12 Ingredienser
Lækre marinerede, tynde sauteskiver med bulgur og en salsa med masser af smag fra avocado, peberfrugt, tomat, løg, tabasco, citron og hvidløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Sojasauce
2 spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Honning
½ spsk
Sød chilisauce
½ spsk
Sautéskiver af svinefilet
275 g
Bulgur
175 g
(Gluten, Hvede)
Solo hvidløg
½ stk
Løg
½ stk
Rød peber
½ stk
Gul peber
½ stk
Tomat
2 stk
Avocado
½ stk
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
634 kcal
Fedt:
9 g
Kulhydrater:
89 g
Protein:
49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kødet kan også tilberedes på en grillpande eller en almindelig pande.
Bland soja, honning og chilisauce. Krydr kødet med salt og peber, læg det i marinaden og lad det marinere mindst 20 min. i køleskab. Vend kødet af og til.
Kog 175 g bulgur i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg 12 min. 
Bland ½ finthakket hvidløg, ½ løg, peberfrugt, tomater og ½ avocado i tern med 1 spsk citronsaft. Mos det hele sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber og sæt i køleskab mindst 10 min.
Tag kødet op af marinaden. Grill/steg det ½-1 min. på hver side. Servér straks med salsa og bulgur.
Håber maden smager!