25-35
3 dages holdbarhed
Stegt hvid fisk med purløg, bagt spidskål og brunet smør
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- fisk,
- soja,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Smør
- Salt
- Peber
- Olie
- Olivenolie
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Spidskål
½ stk
Honning
½ spsk
Purløg
¾ pose
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ tsk
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 456 kcal
- Fedt 14 g
- Kulhydrater 48 g
- Protein 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
- Tænd ovnen og varm op til 225°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
- Del spidskål i kvarte og læg dem på en bageplade med bagepapir. Kom honning, olivenolie og lidt salt på. Sæt pladen højt i ovnen og bag i ca. 15 min.
- Hak purløg fint og bland halvdelen med yoghurt og smag til med salt og peber.
- Krydr fisken med salt og peber på begge sider. Varm en stegepande op med lidt olie og steg i ca. 3 min. på hver side.
- Smelt 1 spsk smør i en kasserolle og lad det blive gyldent. Tag det af varmen og bland med soja.
- Riv skallen af citron og skær i kvarte. Drys skallen over spidskålen. Hæld det brunede smør over fisken.
- Servér fisken med bagt spidskål, kartofler, purløgsyoghurt, citronbåde og drys det hele med resten af purløget.