Pasta bolognese med sommergrønt
30
4 dages holdbarhed

Pasta bolognese med sommergrønt

Bolognese med et sommer twist, masser af fennikel, bladselleri, kapers, cherrytomater og forårsløg.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Fennikel
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Cherrytomater
1 dåse
Oregano
1.5 pose
Oksebouillon (Sennep)
¼ terning
Kapers
3 tsk
Forårsløg
1 stk
Basilikum
1 drys
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 723 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt en gryde over med rigeligt vand og lidt salt og bring den i kog.
  2. Bolognese: Pil og hak løg fint. Pres hvidløg. Skær bladselleri i små tern. Skær fennikel i tynde skiver. Varm en gryde med lidt olivenolie. Steg det hele let mørt i 5 min. Kom kødet ved og steg i et par min. og rør undervejs. Kom tomaterne i og mos dem med grydeskeen. Tilsæt oregano, bouillon og kapers. Smag til med salt og peber. Lad det simre under låg i 10-12 min.
  3. Skyl og skær forårsløg i tynde skiver. Skær eller riv basilikum groft.
  4. Pasta: Kom pastaen i gryden med vand og kog efter anvisning på pakken.
  5. Anret: Bland forårsløg og basilikum i kødsovsen. Vend det hele med pastaen og servér.