Gnocchi med ragú, salvie og ærter
30
2 dages holdbarhed

Gnocchi med ragú, salvie og ærter

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Hakket gris & kalv
300 g
Løg
½ stk
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
375 g
Gulerod
75 g
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
25 g
Salvie, frisk
1 drys
Hakkede tomater
300 g
Bredbladet persille
1 drys
Oksebouillon (Sennep)
¼ terning
Tomatpuré
20 dåse
Ærter
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 690 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt en gryde over med vand og lidt salt og bring i kog.
  2. Hak løget fint. Skræl og skær gulerod i små tern. 
  3. Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg løg og gulerødder et par minuter uden det tager farve. Tilsæt kødet og steg videre i ca. 5 min. Kom tomat, bouillon og tomatpuré i og kog yderligere 15-20 min. Tilsæt hakket salvie og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen groft. Riv osten og sæt til side.
  5. Kog gnocchi i ca. 2 min. Bland dem med kødsaucen og rør godt rundt. Tilsæt evt. lidt af kogevandet. 
  6. Bælg ærterne og kom dem i retten.
  7. Drys med persille og ost og servér straks.