4 dages holdbarhed
Paprikamarinerede koteletter med æbleslaw og grove ris
Ny opskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Nem og lækker hverdagsmad med de marinerede koteletter en fyldig æbleslaw serveret med knas af ristede boghvedekerner og grove ris.
Nem og lækker hverdagsmad med de marinerede koteletter en fyldig æbleslaw serveret med knas af ristede boghvedekerner og grove ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Sukker
Fuldkornsris
200 g
Rødløg
½ stk
Æble
1 stk
Avocado
⅔ stk
Kruspersille
1 drys
Creme fraiche
1 dl
Æbleeddike
1 spsk
Grov sennep
1 tsk
Kålmix
150 g
Boghvede
25 g
Koteletter
300 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1011 kcal
- Fedt:
- 48 g
- Kulhydrater:
- 101 g
- Protein:
- 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skyl 200 g ris og bring dem i kog i en gryde med 4 dl vand og ½ tsk salt og kog dem i 30 min. Sluk og lad stå på eftervarmen.
Pil ½ rødløg og skær det i tynde skiver. Skyl æble og skær i smalle både. Flæk avocado, fjern stenen og skær avocadokødet i tern. Skyl og hak persille.
Rør creme frisk, 1 spsk eddike og sennep sammen og smag til med ½ tsk sukker, lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med kålmix, rødløg, æble og avocado.
Opvarm en pande med 1 tsk olie og rist boghvedekernerne på panden i et par minutter til de er sprøde og knasende. Krydr med en smule salt og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Opvarm den samme pande igen med ½ spsk olie og steg koteletterne i 2-3 min. på hver side til de er let rosa indeni. Krydr med lidt salt og peber.
Du kan også blande risene i slawen. Drys med hakket persille og ristede boghvedekerner.
Håber maden smager!